Irány az OMÉK!

Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és vásár kommunikációs kampány

Ügynökségi feladat: Kiállítási arculat fejlesztése, médiafelületek és grafikai munkák tervezése. Reklámfilm koncepció fejlesztése, gyártása.

Ez a kék busz Arriva busz!

Toborzó kampány

Ügyfél:  ArrivaBus

Ügynökségünk feladata: Toborzó kampány kreatív anyagainak fotózása, tervezése, médiamegjelenések szervezése és gyártása. Rendezvényeszközök tervezése és gyártása.

A kávé ereje, a csokoládé energiája

Pocket Coffee magyarországi bevezető kommunikáció

Ügyfél:  Ferrero Magyarország

Ügynökségünk feladata a termék bevezető kommunikációja a hazai piacon. Továbbá többféle a termékhez kapcsolható promóció teljeskörű tervezése és lebonyolítása. Autódekoráció és POS eszközök tervezése, rendezvény szponzorációk szervezése, kóstoltatások szervezése, lebonyolítása. Médiafelületek tervezése és gyártása.

Keresd a jelet!

Magyar tej kampány

Ügyfél:  AMC

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív anyagainak fejlesztése, médiamegjelenések tervezése. A kampányhoz szükséges képanyag elkészítése.

Benczúr Kerti Esték

Kulturális programsorozat kommunikáció

Ügyfél:  Benczúr Ház Rendezvényközpont

Ügynökségünk feladata: A programsorozathoz tartozó grafikai és kommunikációs felületek tervezése és gyártása. Program füzet, színpad háttér, tájékoztató és eligazító táblák tervezése és gyártása.

Esküvői szegmens

Raffaello országos event kommunikáció

Ügyfél:  Ferrero Magyarország

Ügynökségünk feladata a termék pozícionálása és bevezetése a hazai esküvőpiacra. B2C és B2B megjelenések szervezése, tervezése és kivitelezése a hazai esküvőkiállításokon. Továbbá többféle az esküvőhöz kapcsolható promóció tervezése és azok lebonyolítása. Egyedi, akciós termékcsomagolások, POS eszközök és médiafelületek fejlesztése és gyártása.

Szoros együttműködés kialakítása a világszínvonalú Daalarna esküvői ruha márkával.

Emberek az emberekért!

Magyar Vöröskereszt adó 1% kampány

Ügyfél:  Vöröskereszt magyarországi szervezete

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív fejlesztése, médiamegjelenések kidolgozása. A kampány képanyagának és reklámfilmjének fejlesztése és gyártása.

Mindenki gyalogosnak születik!

Országos gyalogosbarát kampány

Megrendelő:  KIM

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív anyagainak fejlesztése, médiamegjelenések kidolgozása. A kampányhoz szükséges képanyag elkészítése.

Magyar zöldség és gyümölcs – 3×3 (#1 év)

Országos kampány a zöldség- és gyümölcsfogyasztásért

Megrendelő:  AMC

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív anyagainak tervezése, médiamegjelenések kidolgozása. A kampányhoz szükséges képanyagok elkészítése. TV műsorokhoz szponzorációs szpotok tervezése és gyártása.

Magyar zöldség és gyümölcs – 3×3 (#2 év)

Országos kampány a zöldség- és gyümölcsfogyasztásért

Megrendelő:  AMC

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív anyagainak tervezése, médiamegjelenések kidolgozása. A kampányhoz szükséges képanyagok elkészítése. TV műsorokhoz szponzorációs szpotok tervezése és gyártása.

M55 electric bike

Magyar elektromos kerékpár márka nemzetközi bevezető kampány

Megrendelő:  M55 bike

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív anyagainak tervezése, média megjelenések kidolgozása. A kampányhoz szükséges képanyag elkészítése. Tárgyfotózás. Magyar és külföldi kiállítási- és installációs elemek tervezése és gyártása.

Teret követel!

HYUNDAI Santa Fe bevezető kampány

Megrendelő:  Hyundai Magyarország

Ügynökségünk feladata: A kampány kreatív anyagainak tervezése, médiamegjelenések kidolgozása. A kampányhoz szükséges képanyag elkészítése.