Rólunk

Megmutatjuk, ami igazán fontos!

Reklámügynökségünk már több mint 20 éve van jelen a magyarországi marketing kommunikáció világában. Az eltelt évek alatt bizonyítottuk, hogy ügyfeleink érdekében, mindig képesek voltunk megújulni és fejlődni az aktuális kommunikációs trendekkel együtt.

Számunkra a legfontosabb szempont mindig az volt, hogy az optimális eredmény elérésének érdekében jól működő munkakapcsolatot építsünk ki partnereinkkel. Az eddigi közös munkák során bizonyíthattuk kreativitásunk és esztétikai képzettségünk. Megrendelőink számára ez mindig megelégedettséget és pozítív eredményeket jelentett.

Továbbra is hiszünk abban, hogy a folyamatosan megújuló csapatunk, ugyan ezt a megbízható minőséget nyújtja a régi és új ügyfeleink számára egyaránt.

Örök érvényű mottónk – Reklám nélkül eladni valamit olyan, mint sötétben kacsingatni a másikra és azt várni tőle, hogy belénk szeressen.

Szívből jövő kommunikáció

A gondolat rezeg, a lélek zeng és hozzá a szív dobban. Ebből a különleges összhangból áll össze a mi egyedi kommunikációnk. Mindennap finomítjuk ezt a harmóniát a tökéletes  eredmények és együttműködés érdekében. – Nagy Bernadett – ügyvezető igazgató

Igazi kreatív munka

Vannak napok mikor megkérdezik tőlem, hogy ma is dolgoznod kell?
Én csak mosolygok ezen. Mert ha az munkának számít, hogy egy kreatív csapatban egész nap játszunk a szavakkal és képi poénokat találunk ki, majd a végén ezért még fizetést is kapunk, akkor a válaszom egyértelműen – igen! Mivel nincs ennél jobb munka a világon. – Szatmári Balázs – kreatív igazgató

Kommunikáció és kapcsolatok

Az elmúlt, közel harminc évben mindig kommunikációs területen dolgoztam. Munkám során a politikai kommunikációtól a kereskedelmi televíziós és közmédiás vezetői tapasztalatoktól, az ügynökségi munkától a privát ügyfelek menedzseléséig számos területen szerezhettem gyakorlati tudást bölcsész alapvégzettségem mellé.

Dolgoztam a Miniszterelnöki Hivatal Kommunikációs Főosztályán, a TV2 sajtófőnökeként, és az MTVA kommunikációs igazgatójaként is.

2016 óta szabadúszó vagyok. Ebben a minőségemben részt vettem kommunikációs tanácsadóként a 2017-es Vizes Világbajnokság népszerűsítésében. Jelenleg a legtöbb feladatom a kulturális szférához köt.

Kiterjedt, élő sajtókapcsolatokkal rendelkezem. Célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek és a sajtókapcsolataim azon részét használjuk ki, legyen az bulvár vagy szakmai, mely számukra a leghatékonyabb céljaik eléréséhez.

Lencsó Rita – PR igazgató

01

Stratégiák

02

Kampányok

03

Kapcsolatok

Varázslatos ötletek

Szeretne megújulni a termékeivel? Esetleg elakadt az értékesítésben?

Akkor eljött az ideje, hogy felkeressen minket és kézbe vegyük cége kommunikációját. Kreatív csapatunk mindig kész új ötletekkel szolgálni, hogy termékei és szolgáltatásai újra szárnyra kapjanak.

Telitalálat!

Amikor együtt jól határozzuk meg a célcsoportot és a megfelelő üzenetet dobjuk a célközepébe, akkor a siker egész biztos nem marad el. Ügynökségünk nap mint nap ezt a precíziós képességét gyakorolja.

Legyen erre bizonyíték az elégedett ügyfeleink névsora.